lördag 17 maj 2014

Kärlek till alla.

Solen lyser och himlen är blå! Det är nästan sommar och det känns. Dagens frukost blev en härligt fruktsallad med nötter, frön, frukt och bär. Till det en kopp grönt te. Det är upplyftande och inspirerande att starta dagen med en sådan frukost. Att sedan ta sig ut på en långpromenad gick av bara farten. Goda vanor föder goda vanor. Det blir en positiv spiral. Bara att hänga på!
Igår inhandlade jag en ny hink (!) jordnötssmör från Kung Markatta. En hink på 1,5 kilo för cirka 120 kronor är väl investerade pengar. Förra hinken höll i nio veckor. Jag brukar ha jordnötssmör på knäckebrödet till mellanmål. Det är energirikt och har höga halter nyttiga fetter, protein & fibrer.
På spisen puttrar nu en linsgryta på gröna linser. Det blir en perfekt lunch innan det är dags att åka till stan för att fira Qom Ut, stadens egna pridefestival som i år vuxit sig jättestor. Överallt hänger regnbågsflaggor som sprider budskapet om kärlek till alla. Det råder en härlig stämning och eftermiddagens pridetåg blir säkerligen en höjdpunkt.

Njut av dagen och sprid kärlek!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar