fredag 4 april 2014

Andas ute.

Idag som först känns det som jag kommit ifatt tidsomställningen till sommartid. Tänk att vi är så olika. Vissa känner inte av det alls, andra blir påverkade och trötta flera dagar efteråt. Viktigast är att vi accepterar varandras olikheter.

På morgonen kunde jag njuta av en ordentlig frukost med havregrynsgröt, chia, solrosfrön, kokosolja, kokosflingor, havremjölk och vackert röda hallon. Efter frukosten blev det en promenad till dagens första aktivitet. Vilken lycka att kunna ta sig från en plats till en annan, till fots. Ofta är det vädret som avgör, och idag var en perfekt dag. Drygt tre kilometer. Det var en lagom sträcka.

Nu står grytan på spisen och puttrar för fullt. Jag provar ett helt nytt recept och jag har en känsla av att det kommer bli riktigt gott! Recept kommer senare idag.

Under eftermiddagen ska vi på kalas till en älskad och kär 76-åring. Jag var hos blomsterhandlaren tidigare och valde ut fina blommor, granris och blåbärsris. Passar utmärkt till en person som älskar att befinna sig i skogen men har långt dit. Blommor sprider glädje. Passa på att vistas i skogen om du kan. Det är nu vitsipporna sträcker sig mot solen och förgyller våra landskap. Det finns så mycket positivt att hämta i naturen i form av lugn, stillhet och kraft. Njut av dagen och gå ut i naturen för att tanka livsenergi!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar